Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
21. augusta 2023 o 16:49
Čas čítania 0:53

VIDEO: Počas naháňačky s políciou v Trnave vyskočil vodič za jazdy z auta. Takýto záver nečakal

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Vodičovi za nezodpovednú jazdu hrozí trest odňatia slobody na dva roky.

Polícia Slovenskej republiky na facebookovom profile informuje o akčnej naháňačke, ktorá sa odohrala v Trnave. Po niekoľkých výzvach na zastavenie od policajtov sa vodič na poľnej ceste rozhodol vyskočiť z auta a príslušníkom Policajného zboru utiecť.

„Priamo v centre Trnavy chcela policajná hliadka uprostred dňa zastaviť muža na aute VW Golf. Vodič sa však dal na útek a nezastavil ani na viaceré výzvy,“ informuje polícia v príspevku. Uvádzajú, že vodič počas jazdy nebezpečne kľučkoval medzi autami, čím ohrozoval premávku a jazdil v protismere.

„Z ulice Šrobárova prešiel vysokou rýchlosťou cez križovatku na červenú a ďalej pokračoval smerom na Kamenný mlyn. Za obcou Biely Kostol odbočil doľava na obec Ružindol. Po chvíli zišiel vpravo na poľnú cestu, kde po opakovaných výzvach na zastavenie nakoniec vyskočil z idúceho auta do poľa a rozbehol sa preč,“ opisujú priebeh nebezpečnej cesty.

Polícia vodiča po pár metroch dobehla. Vodič bol agresívny a kládol aktívny odpor. Policajti ho preto spacifikovali a nasadili mu služobné putá. V príspevku uvádzajú, že vodič šoféroval vozidlo aj napriek trom zákazom.

21. augusta 2024 o 16:20 Čas čítania 4:30 Obchádzanie sankcií voči Rusku? Slovenský vývoz do viacerých krajín sa po začiatku vojny zdvojnásobil Obchádzanie sankcií voči Rusku? Slovenský vývoz do viacerých krajín sa po začiatku vojny zdvojnásobil

„Dopravní policajti mladíka, ktorému súd už trikrát uložil zákaz činnosti viesť akékoľvek motorové vozidlá, opäť obvinili z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia. V zmysle zákona mu tak môže hroziť trest odňatia slobody až na 2 roky. Muž je riešený v tzv. superrýchlom konaní a do rozhodnutia súdu zostáva v policajnej cele,“ uvádzajú.  

Domov
Zdieľať
Diskusia