Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
21. augusta 2023 o 16:49
Čas čítania 0:53

VIDEO: Počas naháňačky s políciou v Trnave vyskočil vodič za jazdy z auta. Takýto záver nečakal

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Vodičovi za nezodpovednú jazdu hrozí trest odňatia slobody na dva roky.

Polícia Slovenskej republiky na facebookovom profile informuje o akčnej naháňačke, ktorá sa odohrala v Trnave. Po niekoľkých výzvach na zastavenie od policajtov sa vodič na poľnej ceste rozhodol vyskočiť z auta a príslušníkom Policajného zboru utiecť.

„Priamo v centre Trnavy chcela policajná hliadka uprostred dňa zastaviť muža na aute VW Golf. Vodič sa však dal na útek a nezastavil ani na viaceré výzvy,“ informuje polícia v príspevku. Uvádzajú, že vodič počas jazdy nebezpečne kľučkoval medzi autami, čím ohrozoval premávku a jazdil v protismere.

„Z ulice Šrobárova prešiel vysokou rýchlosťou cez križovatku na červenú a ďalej pokračoval smerom na Kamenný mlyn. Za obcou Biely Kostol odbočil doľava na obec Ružindol. Po chvíli zišiel vpravo na poľnú cestu, kde po opakovaných výzvach na zastavenie nakoniec vyskočil z idúceho auta do poľa a rozbehol sa preč,“ opisujú priebeh nebezpečnej cesty.

Polícia vodiča po pár metroch dobehla. Vodič bol agresívny a kládol aktívny odpor. Policajti ho preto spacifikovali a nasadili mu služobné putá. V príspevku uvádzajú, že vodič šoféroval vozidlo aj napriek trom zákazom.

26. júla 2024 o 16:23 Čas čítania 4:02 Baterkárni InoBat pomáha exminister Smeru Hudák, využil aj pozíciu v Európskej investičnej banke. Milióny mala od štátu aj Bödöra Baterkárni InoBat pomáha exminister Smeru Hudák, využil aj pozíciu v Európskej investičnej banke. Milióny mala od štátu aj Bödöra

„Dopravní policajti mladíka, ktorému súd už trikrát uložil zákaz činnosti viesť akékoľvek motorové vozidlá, opäť obvinili z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia. V zmysle zákona mu tak môže hroziť trest odňatia slobody až na 2 roky. Muž je riešený v tzv. superrýchlom konaní a do rozhodnutia súdu zostáva v policajnej cele,“ uvádzajú.  

Domov
Zdieľať
Diskusia