Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Barbora Fábryová
23. augusta 2023, 19:10
Čas čítania 0:41

Opitý Slovák na dovolenke v Chorvátsku napadol svoju partnerku. Nechcel zaplatiť pokutu, ale zľakol sa toho, čo mu hrozilo

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Slováka po útoku previezli do cely predbežného zadržania.

Opitý Slovák v Chorvátsku napadol svoju priateľku a následne slovne zaútočil aj na chorvátskeho policajta. Muža zaistili a umiestnili do cely predbežného zadržania. Polícia kontaktovala slovenských policajtov, ktorí tam počas leta pomáhajú slovenským občanom. 

„Po príchode na miesto boli slovenskí policajti oboznámení s tým, že ak Slovák nebude súhlasiť s pokutou za uvedené činy, bude eskortovaný na priestupkový súd do Splitu. Muž najprv nesúhlasil s uvedenou výškou pokuty a chcel ísť na súd. Keď mu naši policajti oznámili, že po predvolaní na súd bude musieť ísť automaticky do väzby, rozhodol sa, že pokutu zaplatí,“ informovali policajti na Facebooku.

Slovenskí policajti riešia pokuty aj nájdené míny

Tento prípad nebol jediný, ktorý za posledné dni riešili slovenskí policajti v Chorvátsku. Policajtom napríklad volala turistka, ktorá si za stieračom našla pokutu 30 € za parkovanie.

Keďže polícia bola ďaleko, žena sa nahnevala a vyhlásila, že pokutu nezaplatí. Napriek tomu, že ju polícia upozornila na dôsledky, žena vyhlásila, že sa pôjde sťažovať na mestský úrad. 

Ďalší slovenský turista policajtov kontaktoval s podozrením, že na pláži v Tučepi našiel mínu.

Domov
Zdieľať
Diskusia