Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
25. augusta 2023 o 10:28
Čas čítania 0:30

AKTUÁLNE: NAKA zadržala bývalého advokáta mafiána Mikuláša Černáka. Veľké problémy mal už v minulosti

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Černákovho advokáta už v minulosti polícia vyšetrovala.

Bývalého advokáta Mikuláša Černáka Františka Poláka dnes pri policajnom zásahu zadržala NAKA. Obvinenia, ktorým čelí, údajne súvisia s korupciou, informujú tvnoviny.sk. Podľa polície vraj vybavoval rozhodnutia v prospech svojich klientov.

Poláka zadržali už v roku 2019, keď bol trestne stíhaný za extrémizmus. Polícia uňho našla predmety s fašistickou symbolikou a fotografie, na ktorých pózoval v nacistickej uniforme.

„Dnes realizujú príslušníci NAKA P PZ policajnú akciu s krycím názvom „CORRUMPERE 1“, v rámci ktorej bol zadržaný obvinený advokát JUDr. F. P. Obvinený je z toho, že sa mal v minulosti dopustiť korupčnej trestnej činnosti, a to v súvislosti s vybavovaním prepustenia väzobne stíhaných osôb, ktoré boli vzaté do väzby v rámci policajnej akcie známej pod krycím názvom „MÉDIA“ vyšetrovanej NAKA P PZ v rokoch 2017 až 2021,“ informovala polícia na Facebooku.

Domov
Zdieľať
Diskusia