Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
31. augusta 2023, 16:11
Čas čítania 0:45

VIDEO: Zverejnili pravdepodobne posledné zábery zosnulého Prigožina. Toto odkázal verejnosti

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Len pár dní pred smrťou na palube lietadla sa Prigožin z Afriky prihovoril verejnosti. Chcel zahnať špekulácie o svojej smrti.

Agentúra Reuters zverejnila s najväčšou pravdepodobnosťou posledné video lídra žoldnierskej Vagnerovej skupiny Jevgenija Prigožina. V nahrávke sa prihovára verejnosti a ubezpečuje, že všetko je v najlepšom poriadku. 

Zábery Prigožina s najväčšou pravdepodobnosťou nakrútili v Afrike počas víkendu v druhej polovici augusta, teda iba pár dní pred smrťou. Vyplýva to z informácií, ktoré vo videu zdôraznil sám Prigožin. „Pre ľudí, ktorí radi diskutujú o mojej likvidácii alebo o mojom súkromnom živote, o tom, koľko zarábam, či o čomkoľvek inom – všetko je v poriadku,“ povedal. Agentúra Reuters uviedla, že zatiaľ nie je možné overiť autenticitu nahrávky.

Súkromné lietadlo typu Embraer Legacy 600, ktoré malo patriť Prigožinovi, smerovalo minulú stredu z Moskvy do Petrohradu. Stroj sa počas letu zrútil nad Tverskou oblasťou na západe Ruska. Pád lietadla podľa informácií ruských úradov a médií neprežil nikto z desiatich pasažierov na palube vrátane Prigožina. 

Domov
Zdieľať
Diskusia