Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jana Chovancová TASR
1. septembra 2023 o 16:36
Čas čítania 0:26

Dym na palube: Do Prahy sa muselo vrátiť lietadlo

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Na palube sa údajne objavil dym, lietadlo preto krátko po vzlete pristálo späť na pražskom letisku.

Lietadlo smerujúce z Prahy do New Yorku sa v piatok krátko po štarte vrátilo na medzinárodné letisko v českej metropole. Dôvodom boli technické problémy, na palube stroja hlásili dym. Z dôvodu bezpečnostného pristátia museli dočasne uzavrieť hlavnú vzletovú a pristávaciu dráhu. Tri ďalšie lety presmerovali. Pripravení boli aj hasiči.


Lietadlo Boeing 767-332 americkej leteckej spoločnosti Delta Air Lines štartovalo z pražského letiska popoludní. Z údajov servera Flightradar vyplýva, že sa nad oblasťou Křivoklátsko obrátilo a cez Mělník sa vrátilo. Podľa informácií servera Novinky.cz sa na palube objavil dym a piloti hlásili poruchu na motore.

Na obrázku je vyznačená zelenou farbou trasa lietadla. Krátko po vzlete sa muselo vrátiť na letisko pre technické problémy.
Na obrázku je vyznačená zelenou farbou trasa lietadla. Krátko po vzlete sa muselo vrátiť na letisko pre technické problémy. Zdroj: Flightradar

Medzinárodné letisko Václava Havla je približne od 13.30 h znova v bežnej prevádzke, potvrdil jeho hovorca.

Domov
Zdieľať
Diskusia