Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Martin Adam Pavlík
2. septembra 2023, 11:16
Čas čítania 0:30

Tehotná Češka pašovala v kufri auta Ukrajinca

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Oboch napokon zadržala polícia.

Podľa portálu Noviny.sk chcela tehotná 29-ročná Češka svojho manžela Ukrajinca prepašovať cez schengenskú hranicu v kufri svojho auta. Muža schovávala polonahého vo vozidle, až kým ich neodhalili počas bežnej kontroly hraniční policajti.


Žena v tom momente začala vyvádzať. Najprv si nepochopiteľne ľahla na zem pred auto, potom si opätovne sadla za volant a pokúsili sa príslušníkom zboru ujsť. Autom dokonca prerazila závoru. 

Lesia Fedorovová, hovorkyňa pohraničnej služby Ukrajiny, povedala, že Češka spolu s mužom ponesú zodpovednosť za pokus o nelegálne prekročenie hranice a neuposlúchnutie výzvy polície, pričom o ich osude rozhodne až súd.

Podľa portálu ide o jeden z mnohých útekov Ukrajincov pred mobilizáciou vyhlásenou pre vojnu s Ruskom. Muži jednoducho nechcú bojovať v armáde. Za posledný mesiac ich na slovenskej hranici zadržali vraj už vyše 50.

Domov
Zdieľať
Diskusia