Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
8. septembra 2023 o 8:46
Čas čítania 0:39

Legendárny americký fastfood otvára prvú prevádzku v Prahe. Zvažuje vstup na slovenský trh, záleží na tomto faktore

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Reťazec rýchleho občerstvenia je priamym konkurentom KFC.

Americká sieť rýchleho občerstvenia Popeyes, ktorá sa sústreďuje na vyprážané kuracie mäso, otvorí už čoskoro prvé prevádzky v Českej Republike a Poľsku.

Fastfood priamo konkurujúci KFC pokračuje v európskej expanzii a zdá sa, že je len otázkou času, kým otvorí prvé prevádzky aj na našom trhu. Podľa portálu Aktuality.sk otvorenie prevádzok na Slovensku Popeyes nevylučuje. Všetko vraj bude závisieť od úspechu u našich susedov.

V Prahe, Brne aj pri diaľnici

U západných susedov otvorí Popeyes prvú prevádzku na pražskom Václavskom námestí a do konca roka pribudne aj reštaurácia v Brne a pobočka v blízkosti Prahy na diaľnici.

Bestsellerom reštaurácie je sendvič Chicken Sandwich, na ktorý podľa manažéra Popeyes pre strednú Európu Marka Blaževiča čakali Číňania pri otvorení prvej prevádzky štyri hodiny a v Kanade spôsobil na uliciach dopravné zápchy.

Kým na náš trh príde Popeyes, konkurenčné KFC je jednotkou v otváraní nových prevádzok. Už čoskoro otvorí prvé reštaurácie vo Zvolene a v Poprade. Presný termín otvorenia nových pobočiek, ktoré rozšíria jej sieť na 12 podnikov, spoločnosť nespresnila. 

Popeyes
Zdroj: Pexels/Thiago Lazaro
Domov
Zdieľať
Diskusia