Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
21. septembra 2023 o 12:03
Čas čítania 0:31

29-ročná Slovenka nechala novorodenca v drevenej krabici na zastávke MHD. Polícia ju vypátrala a obvinila

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Dieťa objavil náhodný okoloidúci.

Matka nechala novorodenca na autobusovej zastávke v drevenej krabici. Bábätko sa narodilo v rodinnom dome v obci Kristy v okrese Sobrance. Na zastávke ho našiel náhodný okoloidúci. Matka svoje novonarodené dieťa vystavila nebezpečenstvu smrti alebo ublíženia na zdraví.

„Či bolo chceným alebo nie, či dieťa oboch rodičov alebo iba matky, zatiaľ nevedno, ale po predchádzajúcej vzájomnej dohode matka dieťaťa spolu so svojím manželom novorodenca naložili do osobného motorového vozidla a krátko po jeho narodení ho zanechali bez možnosti zadováženia si pomoci v drevenej krabici, prikryté dekou, na autobusovej zastávke na vedľajšej ceste v obci Bežovce,“ napísali policajti na Facebooku. 

Polícia rýchlo našla páchateľov a 29-ročnú matku a jej manžela obvinili zo zločinu opustenia dieťaťa. Novorodenec sa aktuálne nachádza v nemocnici a ďalej o ňom rozhodne Úrad práce, sociálnych vecí a rodiny.

Domov
Zdieľať
Diskusia