Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
25. septembra 2023 o 11:07
Čas čítania 0:25

Muž v noci behal po Bratislave s japonskými mečmi a nunčakmi. Partii ľudí sa vyhrážal zabitím, nakoniec ho spacifikovali

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Agresívny Bratislavčan čaká na rozsudok v cele policajného zaistenia.

Polícia obvinila 50-ročného Bratislavčana, ktorý v sobotu 23. septembra krátko po polnoci na Ul. M. Sch. Trnavského ohrozoval partiu mladých ľudí dvomi japonskými mečmi, informovali bratislavskí policajti na sociálnej sieti. 

„S katanami v rukách sa začal mladým ľuďom vyhrážať zabitím, v dôsledku čoho skupinka z miesta chcela odísť. Muž ich však prenasledoval a vo vyhrážkach pokračoval. Po chvíli jeden z mečov muž zapichol do zeme a vytiahol ďalšiu zbraň – nunčaky, pričom v agresívnom správaní a vo vyhrážkach zabitím pokračoval,“ píše polícia. 

Agresívneho muža spacifikovali dvaja mladí muži a počkali na príchod polície. Obvineného policajti umiestnili do cely policajného zaistenia a vec realizujú v takzvanom superrýchlom konaní. 

Domov
Zdieľať
Diskusia