Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
26. septembra 2023, 18:28
Čas čítania 0:32

V Hlohovci polícia chytila 15-ročného chlapca, ktorý nafúkal skoro 1,5 promile. Situácia je tam vraj katastrofálna

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Mládež podľa polície popíjala vo veľkom.

Polícia si v Trnavskom kraji posvietila na partie opitých tínedžerov. V spolupráci s mestskou políciou a pracovníčkami sociálnej kurately skontrolovali počas akcie vo večerných hodinách až 30 maloletých a mladistvých osôb. Výsledky sú katastrofálne, konštatuje polícia na Facebooku.

Za železničným mostom v Hlohovci popíjalo 7 tínedžerov. V krvi 15-ročného mladíka zistili takmer 1,5 promile alkoholu. „Najviac nafúkal 15-ročný chlapec, ktorý mal v dychu 1,44 promile, a 17-ročný mladík, ktorému policajti namerali 0,94 promile,“ spresnila polícia.

U ostatných zistili približne pol promile. V partii boli aj dve neplnoleté dievčatá. Alkohol im sprostredkoval o pár rokov starší muž. „Policajti uložili na mieste aj pokutu za podávanie alkoholu mladistvým. Išlo o 22-ročného mladého muža z okr. Hlohovec,“ priblížili.

Pri kontrole miestnych podnikov a barov policajti nezistili porušenie zákona. Aktuálnu situáciu polícia rieši s vedením mesta, školy aj s pracovníkmi sociálnoprávnej kurately.

Domov
Zdieľať
Diskusia