Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Radka Klučárová
4. októbra 2023, 12:11
Čas čítania 0:25

FOTO: Vodičovi sa nepozdávalo zatvorenie hraničného priechodu do Poľska. Zátarasy prerazil násilím

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Provizórnu zátarasu na hraničnom priechode Suchá Hora – Chocholów prerazil vodič násilím.

Poľsko od dnešnej polnoci obnovilo dočasné kontroly na hraniciach so Slovenskom. Krajina pristúpila aj k úplnému uzatvoreniu menších hraničných priechodov. Niektorí vodiči sa s vládnym rozhodnutím popasovali po svojom. 

Jeden z vodičov sa rozhodol provizórnu zátarasu na hraničnom priechode Suchá Hora – Chocholów preraziť násilím. O fotku jeho zdemolovaného auta sa na Facebooku v skupine dopravného servisu podelil okoloidúci s komentárom „Hranica Suchá Hora – Chocholów už úspešne otvorená.“

V komentároch sa množia nesúhlasné vyjadrenia. Slovákom sa nepozdávajú obnovené hraničné kontroly, ktoré im pripomínajú pandemické časy. Kontroly na našich hraniciach okrem Poliakov zaviedli aj Rakúšania a Česi. Slovenská vláda dnes oznámila opätovné zavedenie kontrol na hranici s Maďarskom. 

hranice, Orava
Zdroj: Dopravný servis Orava (Facebook)
Domov
Zdieľať
Diskusia