Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová
9. októbra 2023 o 13:00
Čas čítania 0:27

VIDEO: V obci pod Tatrami vyčíňa medvedica s mladými, vracia sa už viac ako týždeň. Starosta musel varovať obyvateľov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Obec už kontaktovala zásahový tím.

Vo viacerých oblastiach Veľkej Lomnice sa medzi rodinnými domami pohybuje medveď hnedý. Obec na sociálnej sieti upozorňuje, že obyvatelia už niekoľkokrát zaznamenali výskyt medvedice s dvoma mláďatami. Zásahový tím aktuálne monitoruje situáciu. 

„Od 1.10.2023 bol v obci zaznamenaný opakovaný výskyt medvedice s dvoma mláďatami na uliciach Severná, Golfová, Športová, Pod lesom a ul. Na kopci. O pohybe medveďov bol ihneď informovaný Zásahový tím sever, ktorý bol opakovane monitorovať situáciu,“ píše obec na Facebooku.

V statuse obec vyzýva občanov na opatrnosť a upozorňuje majiteľov psov, aby svoje domáce zvieratá nepúšťali navoľno v spomínaných oblastiach. „Vyzývame občanov k zvýšenej ostražitosti a žiadame ich, aby nádoby na odpad nenechávali voľne prístupné pred svojimi domami,“ doplnili v statuse. 

Domov
Zdieľať
Diskusia