Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
16. októbra 2023 o 12:30
Čas čítania 0:32

VIDEO: Žilinčanka sa s nakradnutou hŕbou oblečenia rozbehla cez predajňu. Keď po nej vyštartoval policajt, zmenila taktiku

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Policajt mimo služby ženu dobehol a spacifikoval.

Polícia obvinila 35-ročnú ženu zo Žiliny z prečinu krádeže po tom, ako sa z obchodného centra v Trenčíne pokúsila ukradnúť pánsku obuv, zateplenú vestu, dve bundy a kabát v celkovej hodnote 360 eur. Súd ju už medzičasom stihol poslať na 10 mesiacov za mreže.


Polícia na sociálnej sieti informovala, že žena sa s ukradnutým oblečením rozbehla von z obchodu. Za obvinenou utekala pracovníčka predajne a policajt, ktorý sa v prevádzke nachádzal v čase osobného voľna. 

„Potom ako žena videla, že ju pri úteku prenasledujú, neváhala a odcudzené veci odhodila, aby mohla utekať rýchlejšie. Z OC sa síce dostala von, ale ďaleko neušla. Po predchádzajúcich márnych výzvach ‚Polícia, stoj!‘ bola zastavená až za použitia donucovacích prostriedkov priamo na ulici pred obchodným centrom. Policajt ženu spacifikoval a odovzdal kolegom z obvodného oddelenia PZ Trenčín,“ napísali policajti na Facebooku.

Domov
Zdieľať
Diskusia