Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
24. októbra 2023 o 9:08
Čas čítania 0:28

Zabudni na slnečné dni, počasie na Slovensku sa čoskoro náhle zmení. Potrápia nás silné lejaky, priprav si dáždnik

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Sychravé počasie k nám prinesie postupujúca tlaková níž.

Počasie sa na Slovensku čoskoro výrazne zmení. Slnečné a teplé dni vystrieda oblačnosť a na mnohých miestach padnú desiatky milimetrov zrážok. Sychravé počasie k nám prinesú tlakové níže postupujúce cez strednú Európu, informuje portál iMeteo.sk.

Dážď na Slovensko príde už v utorok večer a v stredu bude pršať na celom území. V priemere by mohlo spadnúť až 30 milimetrov. Vo štvrtok cez naše územie bude postupovať ďalšia tlaková níž, ktorá prinesie silný dážď. Najsilnejšie zrážky meteorológovia očakávajú v piatok, keď lokálne spadne až 50 milimetrov.

Víkend bude príjemnejší

Počas víkendu však meteorológovia nepredpokladajú silné zrážky. Pripraviť sa skôr treba na lokálne prehánky. Najvyššia denná teplota bude 13 až 20 stupňov Celzia. Ojedinele sa na niektorých miestach bude tvoriť hmla, predpovedá SHMÚ

počasie
Zdroj: SHMÚ
Domov
Zdieľať
Diskusia