Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
30. októbra 2023 o 8:24
Čas čítania 0:38

PREHĽAD: Žiakom sa začali jesenné prázdniny, do konca roka ich čaká ešte veľa voľna (+ kalendár prázdnin)

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Harmonogram prázdnin je k dispozícii na webovej stránke Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR.

V pondelok sa pre žiakov základných a stredných škôl začali jesenné prázdniny. Sú to prvé prázdniny v tomto školskom roku. Do školy sa vrátia vo štvrtok 2. novembra.

Po jesenných prázdninách si školáci budú môcť znova oddýchnuť počas Vianoc. Posledný deň vyučovania pred vianočnými prázdninami je v piatok 22. decembra. Učiť sa opäť začnú v pondelok 8. januára nasledujúceho roku.

Jarné prázdniny absolvujú ako prví žiaci z Banskobystrického, zo Žilinského a z Trenčianskeho kraja od 19. do 23. februára. Po nich budú nasledovať žiaci z Košického a Prešovského kraja, ktorí si oddýchnu od 26. februára do 1. marca. Voľno si poslední užijú žiaci z Bratislavského, Nitrianskeho a Trnavského kraja v termíne od 4. do 8. marca.

Pred letnými prázdninami budú mať žiaci voľno počas veľkonočných prázdnin. Tie trvajú od 28. marca do 2. apríla. Do školských lavíc sa vrátia v stredu 3. apríla.
Ako odmenu za svoje úsilie budú mať školáci dva mesiace voľna v lete od 1. júla do 1. septembra.

prázdniny, škola, trieda
Zdroj: TASR/František Iván
Domov
Zdieľať
Diskusia