Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Aneta Gospičová
5. novembra 2023, 8:53
Čas čítania 0:30

V Prahe otvorili svetoznámy fastfood. Príde aj na Slovensko?

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Fastfood Popeyes odmenil prvých zákazníkov špeciálnou ponukou.

Reťazec s rýchlym občerstvením Popeyes otvoril tento týždeň v Prahe prvú prevádzku. Niektorí zákazníci podľa portálu iDnes.cz čakali na slávnostné pretrhnutie pásky niekoľko hodín. Prevádzka si pre prvých zákazníkov pripravila špeciálnu akciu vo forme celoročného menu úplne zadarmo.

„Prišli sme okolo ôsmej, takže tu sme už vyše dvadsať hodín,“ uviedol pre portál jeden z prvých zákazníkov novej prevádzky Popeyes. Reťazec uvádza, že v Česku plánuje otvoriť ďalšie dve prevádzky. Jedna z nich bude začiatkom budúceho roka v Brne. 

Expanzia na slovenský trh

Podľa informácií portálu tvnoviny.sk si však Slováci na slávny americký fastfood budú musieť počkať. Popeyes okrem Česka expandoval aj na poľský trh. „Teraz sme otvorili prvé pobočky v Poľsku a Česku, preto sa sústredíme na tieto dve krajiny,“ uviedol pre portál Marko Blaževič, Brand President Popeyes CEE.

Popeyes
Zdroj: Wikimedia/Phillip Pessar/voľne na použitie
Domov
Zdieľať
Diskusia