Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
8. novembra 2023 o 6:45
Čas čítania 0:29

VIDEO: V Bratislave otvorili známy taliansky supermarket, aký u nás doteraz nebol. Zákazníkov láka na špeciality

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Milovníci talianskej gastronómie si prídu na svoje. Všetky potraviny a špeciality, ktoré zákazníci v reštaurácii ochutnajú, si môžu zakúpiť priamo na mieste.

Populárny taliansky supermarket Cortelazzi otvoril svoju prvú prevádzku na Slovensku. V bratislavskej štvrti Bory si zákazníci od pondelka 6. novembra môžu vybrať z ponuky viac ako 4-tisíc produktov. Súčasťou supermarketu je tiež vínotéka, kaviareň a reštaurácia s ponukou talianskych špecialít, informuje portál Dnes24.

V susednej Prahe koncept funguje už od roku 1997. Cortelazzi v nej ponúka rozvoz do 24 hodín a najmenej 3-krát do týždňa rozváža produkty po celej Českej republike. Otvorením predajne na Slovensku však Bratislava predbehla napríklad aj turistami obľúbenú Viedeň či Budapešť.

Nových zákazníkov chce spoločnosť prilákať na talianske raňajky, lasagne, cestoviny, tiramisu či chobotnice. Všetky potraviny a špeciality, ktoré zákazníci v reštaurácii ochutnajú, si môžu zakúpiť priamo na mieste.

Domov
Zdieľať
Diskusia