Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Samuel Valent
19. októbra 2023 o 11:46
Čas čítania 0:38

Na Slovensko prichádza unikátny supermarket, aký tu doteraz nebol. Špecializuje sa na talianske produkty, servírovať bude aj jedlo

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Otvorenie supermarketu je naplánované na koniec októbra.

Na Slovensko prichádza nový taliansky supermarket Cortelazzi, ktorý sa špecializuje na predaj výhradne talianskych produktov. Už čoskoro otvorí svoje brány v novej bratislavskej štvrti Bory. Otvorenie supermarketu je naplánované na koniec októbra. Na Slovensku pritom zatiaľ nemá výraznejšiu konkurenciu, upozornil na to portál hnonline.sk.

Ako supermarket informuje na svojom webe, v susednej Prahe sa prostredníctvom predajne s reštauráciou už od roku 1997 snaží šíriť taliansku kulinársku kultúru a predávať len tie najkvalitnejšie talianske produkty.

Cortelazzi u našich susedov ponúka viac ako 4 000 talianskych výrobkov. Supermarket v Prahe ponúka 24-hodinový rozvoz a najmenej 3-krát do týždňa rozváža produkty po celej Českej republike.

Supermarket s reštauráciou

Súčasťou supermarketu v Boroch bude aj reštaurácia, ktorá ponúka špeciality talianskej kuchyne. Ťahákom budú talianske raňajky, ktoré bude firma servírovať svojim zákazníkom. Vo svojich reštauráciách ponúka napríklad lasagne, cestoviny, tiramisu či chobotnice. Po obede v reštaurácii si zákazníci môžu zakúpiť presne tie potraviny, ktoré práve ochutnali. 

Domov
Zdieľať
Diskusia