Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Radka Klučárová TASR
7. novembra 2023, 18:11
Čas čítania 0:31

VIDEO: Na Ekonomickej univerzite v Bratislave počas zápočtu vypukol požiar, študentov evakuovali

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na mieste už zasahujú hasiči.

Na Ekonomickej univerzite v Bratislave vypukol požiar. Študentov museli okamžite evakuovať. Na záberoch, ktoré nám poslal čitateľ, vidieť plamene v jednej z učební, kde práve prebiehala prednáška.

Na mieste už zasahujú hasiči. Podľa našich informácií začalo v budove školy horieť počas prebiehajúceho zápočtu v jednej z tried. Bližšie informácie zatiaľ nie sú známe, požiar však zrejme zapríčinila porucha svietidla. 

„Hasiči po príjazde na miesto udalosti vykonaným prieskumom zistili, že sa ide o požiar elektroinštalácie, ktorý bol spôsobený pravdepodobne od svietidiel,“ spresnil hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave Štefan Koči.


Podotkol, že ešte pred príchodom hasičov sa požiar snažila uhasiť osoba, ktorá sa pri tom nadýchala splodín horenia. Vyšetrila ju preto posádka sanitného automobilu hasičskej záchrannej služby. „Presná príčina vzniku požiaru a hodnota materiálnych škôd sú v štádiu zisťovania,“ uzavrel hovorca.

Domov
Zdieľať
Diskusia