Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
10. novembra 2023 o 18:01
Čas čítania 0:30

AKTUÁLNE: Zomrel Davide Renne, kreatívny riaditeľ značky Moschino

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Mal 46 rokov.

Vo veku 46 rokov zomrel v Miláne taliansky kreatívny riaditeľ značky Moschino Davide Renne. V minulosti pracoval v dizajnérskom tíme pre Gucci. O jeho úmrtí informovala televízia CNN s odkazom na Aeffe SpA, materskú spoločnosť vlastniacu aj značku Moschino.

Davide Renne novú pozíciu stihol vykonávať ešte len 9 dní. V čase svojho vymenovania na miesto kreatívneho riaditeľa ďakoval Massimovi Ferrettimu, predsedovi spoločnosti Aeffe SpA. Na prácu sa podľa vlastných slov veľmi tešil.

„Neexistujú slová, ktoré by opísali bolesť, ktorú prežívame v tomto dramatickom období. Davide sa k nám pripojil len pred niekoľkými dňami, keď ho náhla choroba príliš skoro pripravila o život. Stále nemôžeme uveriť tomu, čo sa stalo,“ uviedol vo vyhlásení Ferretti. Ďalej sa vyjadril, že chcú v značke Moshino pokračovať v kreatívnych posolstvách, ktoré im Renne zanechal.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Davide Renne (@daviderenne)

Domov
Zdieľať
Diskusia