Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Radka Klučárová
19. novembra 2023 o 15:40
Čas čítania 0:32

Dráma v meste na juhu Slovenska: Manželka dobodala svojho manžela, nafúkala 3 promile

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Agresorke v krvi policajti zistili viac ako tri promile alkoholu.

V meste Modrý Kameň v okrese Veľký Krtíš žena nožom napadla 55-ročného muža. Niekoľkými ranami ho bodla do chrbta, pravej ruky a pľúc. O krvavom incidente informoval portál tvnoviny.sk. 

Podľa informácií TV Markíza žena tvrdila, že jej muž zaklopal na dvere a pýtal si cigarety. Policajtom žena ukázala aj bodnú zbraň, nôž mala ukrytý v posteli. Agresorke v krvi policajti zistili viac ako tri promile alkoholu.

„Polícia prijala informáciu o udalosti od záchranárov, ktorí poskytovali pomoc 55-ročnému mužovi s bodnoreznými zraneniami,“ priblížili policajti s tým, že 49-ročnú ženu zadržali a previezli ju do policajnej cely. Z informácií, ktoré na Facebooku zverejnila polícia, bol obeťou ženy jej manžel. 

„Poverený príslušník obvodného oddelenia Policajného zboru vo Veľkom Krtíši začal v súvislosti s prípadom trestné stíhanie pre trestný čin ublíženia na zdraví,“ uzavrela polícia. Bližšie informácie zatiaľ nie sú známe. 

Domov
Zdieľať
Diskusia