Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
20. novembra 2023 o 14:11
Čas čítania 0:38

Muž v Trnave mieril zbraňou na ženu s deťmi. Donútil ju, aby ho odviezla z mesta

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Páchateľ skončil vo vyšetrovacej väzbe v Ilave.

Trnavská polícia obvinila 48-ročnho recidivistu, ktorý zbraňou ohrozoval dve ženy a deti v garáži nákupného centra. Páchateľ skončil vo vyšetrovacej väzbe v Ilave a je obvinený zo zločinu vydierania a z prečinu neoprávneného vyrobenia a používania platobného prostriedku. 

Recidivista si na parkovisku vyhliadol ženu, ktorá práve nasadala do svojho vozidla. Otvoril jej predné dvere auta a namieril na ňu zbraň. Žena z auta vystúpila a utiekla. Páchateľ sa však nevzdal a vyhliadol si ďalšiu obeť. 

„Tentokrát otvoril zadné dvere auta, ktorého vodička práve vychádzala z podzemných garáží. V aute pritom sedeli aj jej dve maličké deti. Muž na ženu namieril zbraň a žiadal od nej, aby ho odviezla do Serede, čo vystrašená žena z obavy o svoj život aj urobila. Počas jazdy jej zobral aj peňaženku s osobnými dokladmi, hotovosťou a platobnou kartou, s ktorou neskôr 4-krát zaplatil,“ píše polícia v statuse. 

Páchateľ pri incidentoch použil napodobeninu zbrane, ktorú kúpil v hračkárstve. K obvineniam sa priznal, vo väzení môže stráviť až desať rokov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia