Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Aneta Gospičová
20. novembra 2023, 19:52
Čas čítania 0:34

Zbitý komik Ivan prehovoril z nemocnice. „Mohol ma zabiť,“ vyhlásil o útočníkovi

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

V Pezinku komika počas osláv nežnej revolúcie napadol agresor, ktorý ho opakovane kopal do tváre, spôsobil mu ukrutné bolesti a znetvoril tvár.

Komik Ivan Kozák, ktorého cestou domov napadol muž a brutálne ho zbil, je aktuálne v nemocnici v Bratislave. Podľa jeho slov na neho agresor zaútočil preto, že mal na sebe ženské oblečenie a pôsobil ako gay. Informuje o tom Nový Čas, ktorý sa s komikom spojil.

„Mám otras mozgu. Nespal som celú noc, točí sa mi hlava, stále je mi zle,“ povedal komik pre denník. V nemocnici bude musieť stráviť ešte niekoľko dní. „Ako mám ako herec slobodne žiť na Slovensku?“ zamyslel sa.

„Ja to nechápem... Som herec, živím sa imitáciami. Iba sme sa bavili. Parodovali sme gayov... A keby som aj bol gay, toto nie je normálne, zaútočiť takto brutálne na niekoho! Mohol ma zabiť. Ja som si v prvej chvíli aj myslel, že toto nemôžem prežiť,“ hovorí. Pre Nový Čas ďalej uvádza, že len čo vyzdravie, na páchateľa podá trestné oznámenie.

Yves-Paul Kozaque, Komik Ivan Kozák
Zdroj: Facebook/Yves-Paul Kozaque
Domov
Zdieľať
Diskusia