Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
21. novembra 2023, 18:58
Čas čítania 0:31

Obyvatelia južného Slovenska sa môžu tešiť. Na Gemer mieri prvý McDonald’s, zamestná 20 ľudí

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Rimavskosobotský McDonald’s postavia hneď vedľa plánovaného nákupného centra developera KLM real estate.

Rimavská Sobota bude prvým mestom na juhu stredného Slovenska, v ktorom postavia McDonald’s. Nová prevádzka vyplní prázdne územie južnej časti krajiny. Najbližšie pobočky reťazca sa totiž nachádzajú až v Nitre, vo Zvolene a v Košiciach, píše Denník N.

Rimavskosobotský McDonald’s postavia hneď vedľa plánovaného nákupného centra developera KLM real estate. Projekt vytvorí pracovné podmienky pre desiatky ľudí, iba v samotnom McDonalde by malo byť zamestnaných približne 20 pracovníkov.

Centrum za vyše 9 miliónov eur bude pozostávať z troch budov a ponúkne plochu viac ako 5 800 štvorcových metrov či 200 parkovacích miest. Jeho otvorenie je naplánované v prvej polovici roka 2025.

Developer už počas leta v lokalite začal s povrchovými úpravami terénu. Ako informuje portál V obraze.sk, okrem obchodného centra s viacerými prevádzkami by v areáli nemala chýbať ani nabíjacia stanica pre elektromobily.

McDonald's, mapa, prevádzky
Zdroj: McDonald's
Domov
Zdieľať
Diskusia