Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
25. novembra 2023 o 8:35
Čas čítania 0:39

V Martine predávajú lukratívnu budovu. Z bývalej nábytkárne mali byť byty, teraz je v ponuke na Bazoši

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Investor chcel pôvodne z budovy urobiť byty a kancelárie.

V Martine je na predaj prestížna budova bývalej firmy Tatra nábytkáreň, ktorá v meste stojí od 19. storočia. Investor s ňou mal veľké plány, tie však nakoniec nevyšli a budova sa teraz predáva na Bazoši, upozornil na to portál Z regiónu.sk

V bývalej nábytkárskej továrni chcela spoločnosť Wondericon postaviť byty. V pôvodnom pláne počítali s 28 bytmi. Priemyselná stavba mala slúžiť aj ako priestory na kancelárie, obchody či kaviarne a pohostinstvá. 

Predávajú ju na Bazoši

Budova má historický charakter a je zapísaná v zozname najstarších fungujúcich firiem sveta. Realitná kancelária ju predáva na Bazoši„RealPoint vo výhradnom zastúpení klienta ponúka na predaj areál bývalej ‚Stoličkovej‘ nachádzajúci sa v centre mesta, v bezprostrednej blízkosti Univerzitnej nemocnice,“ píšu v inzeráte. 

Budova je v centre mesta a stojí na pozemku s rozmermi 100 × 125 m. „Objekt má pevný železobetónový skelet, vysoké stropy a veľké okná, ktoré ho predurčujú k prestavbe na moderné loftové bývanie. Vykonaný geologický prieskum do hĺbky 12 m umožňuje výstavbu dvojpodlažnej garáže na 200 parkovacích miest,“ dodávajú. 

martin
Zdroj: Bazoš/Miroslav Belan
Domov
Zdieľať
Diskusia