Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Aneta Gospičová
27. novembra 2023, 18:51
Čas čítania 0:25

Známa kryptomenová burza oznámila náhly koniec. Čas na vybranie peňazí sa rýchlo kráti

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

V roku 2018 bola spoločnosť Bittrex Global jednou z najväčších búrz v Spojených štátoch.

Spoločnosť Bittrex Global ukončuje svoju činnosť na kryptomenovej burze. Od pondelka (4. december) tak deaktivuje všetky obchodné aktivity. Spoločnosť informuje, že zákazníci si po tomto dátume budú môcť stiahnuť aktíva len v prípade procesu likvidácie. Na koniec činnosti upozornil portál kryptomagazin.sk.

„Chápeme, že tieto správy môžu vyvolať obavy a otázky, a chceme vás uistiť, že sme odhodlaní počas tohto obdobia uľahčiť hladký a transparentný proces ukončenia prevádzky,“ uvádza spoločnosť.

Na webe informujú, že zákazníci si musia zostatok v dolároch previesť na eurá alebo na kryptomenu a následne môžu zostatok vybrať. Počas transakcie je pre zákazníkov dostupná zákaznícka linka, na ktorú sa môžu obrátiť v prípade akýchkoľvek otázok. 

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: Shutterstock
Domov
Zdieľať
Diskusia