Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
29. novembra 2023, 15:59
Čas čítania 0:30

Zlodej po okradnutí dôchodkyne vybabral so svojím kumpánom. 18-ročný mladík z Nitry dostal podiel 2 eurá

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia zlodejov na základe kamerových záznamov chytila.

Trnavskí policajti obvinili z okradnutia dôchodkyne dvoch mladíkov z okresu Nitra. Mladší z dvojice ukradol 79-ročnej dôchodkyni kabelku a nákupnú tašku a z miesta činu utiekol preč. 

„Mladík mal krátko nato ukradnutú kabelku odložiť k jednému z múrikov, kde si ju mal neskôr vyzdvihnúť jeho starší kamarát. Ten ju po tom, ako z nej mal vybrať mobilný telefón a finančnú hotovosť, vyhodil do smetného koša. Svojmu mladšiemu spolupáchateľovi mal dať ako ‚podiel zo zisku‘ hotovosť vo výške 2 eur,“ informujú policajti na Facebooku. 

Podľa kamerových záznamov polícia vypátrala 18- a 20-ročného zlodeja a ukradnutú kabelku vrátila majiteľke. Mladíkom hrozí za krádež až 10 rokov vo väzení z dôvodu, že skutok spáchali na staršej osobe. 20-ročný zlodej bol už v minulosti odsúdení za krádež. Teraz ho polícia stíha väzobne

Domov
Zdieľať
Diskusia