Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
29. novembra 2023 o 16:33
Čas čítania 0:24

Vláda plánuje pomoc Ukrajine. Robert Fico sa chce rozprávať o humanitárnej pomoci

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Ministerka zdravotníctva Dolinková uviedla, že jej rezort je pripravený pomôcť Ukrajine v humanitárnej pomoci.

Vláda Roberta Fica má v pláne pomôcť Ukrajine formou doručenia 16 sanitiek. Predpokladá sa, že k tejto pomoci dôjde v priebehu mesiaca december. Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková z Hlasu-SD uviedla, že na šiestom rokovaní vlády informovala prítomných o pripravenosti jej rezortu humanitárne pomôcť Ukrajine, informuje denník Pravda

O tomto pláne zatiaľ neexistuje žiadny oficiálny dokumentačný materiál, no podľa jej slov panoval s predloženým návrhom všeobecný súhlas. Záchranná zdravotná služba Bratislava poskytne 8 sanitiek a zvyšnú polovicu má poskytnúť Záchranná služba Košice.

Robert Fico v priebehu minulého týždňa informoval o pláne komunikovať s ukrajinským predsedom vlády. Premiér oznámil, že sa chce rozprávať o humanitárnej pomoci Ukrajine. 

Domov
Zdieľať
Diskusia