Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
30. novembra 2023 o 17:04
Čas čítania 0:39

Majiteľa autoumyvárne z Trnavy surovo dobili kovovými predmetmi. Dvaja útočníci mu z krku strhli tri drahé retiazky

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia dvojicu útočníkov chytila a obvinila.

Trest odňatia slobody až na 12 rokov hrozí dvojici mužov vo veku 30 a 34 rokov, ktorí zbili 42-ročného majiteľa autoumyvárne v Trnave. Polícia šoféra, ktorý ich na miesto činu doviezol, vypátrala do hodiny a krátko nato zistili aj totožnosť útočníkov. Sú obvinení zo zločinu lúpeže spolupáchateľstvom, informovala krajská policajná hovorkyňa v Trnave Zlatica Antalová.

„Dvojicu doviezol na jednu z trnavských autoumyvární ich známy, ktorý o ich pláne nemal mať žiadnu vedomosť. Muži vošli dnu a od majiteľa mali pýtať peniaze. Vzápätí ho začali biť kovovými predmetmi, ktoré našli na mieste,“ opísala hovorkyňa.

Muža najskôr jeden z nich udrel do chrbta a potom, ako spadol na zem, ho obaja bili po celom tele. „Jeden útočník mu mal dokonca tlačiť kovový predmet na krk,“ podotkla hovorkyňa.

Napadnutý muž im však požadovanú hotovosť odmietol dať, preto mu strhli z krku tri retiazky v hodnote viac ako 1 700 eur a odišli preč. Muži sú stíhaní väzobne, policajti oboch eskortovali do väznice v Leopoldove. Napadnutý muž skončil v nemocnici.

Domov
Zdieľať
Diskusia