Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
3. decembra 2023, 9:37
Čas čítania 0:30

Na Slovensku pribudne nové obchodné centrum. Do tohto regiónu prinesie až 80 pracovných miest

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Nové obchodné centrum vyjde developera na viac ako 9 miliónov eur.

Spoločnosť KLM real estate plánuje od polovice roka 2024 výstavbu nového obchodného centra v okolí Rimavskej Soboty. Investor odhaduje, že stavebné práce by sa mali ukončiť najneskôr v marci roku 2025 a otvorenie komplexu prinesie okolo 80 nových pracovných miest v sférach obchodného predaja a gastra, informuje Kryptomagazin

Retailový park bude zložený z troch budov, pričom jedna z nich má patriť známemu fastfoodovému reťazcu Mc Donald’s a zvyšné dve budovy budú prenajímané predajniam s potravinovým alebo spotrebným tovarom. Nové obchodné centrum vyjde developera na viac ako 9 miliónov eur. 

KLM real estate už investoval do výstavby niekoľkých retailových parkov po Slovensku vrátane Michaloviec, Popradu či mesta Zvolen. Okrem Rimavskej Soboty má developer v pláne vystavať ďalšie obchodné centrá napríklad v Šali, vo Svidníku alebo aj v Bytči. 

Ilustračná fotka: Nové obchodné centrum
Ilustračná fotka: Nové obchodné centrum Zdroj: Flickr/lamhkczbb
Domov
Zdieľať
Diskusia