Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Radka Klučárová
6. decembra 2023, 19:21
Čas čítania 0:36

VIDEO: Matovič prerušil Pellegriniho stretnutie s deťmi. Začal im vysvetľovať, že je klamár

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Pellegrini na jeho slová vôbec nereagoval. Zasmial sa a odišiel preč.

Bývalý predseda vlády Slovenskej republiky Igor Matovič pristúpil pred deti v Národnej rade SR a začal im rozprávať o tom, že predseda politickej strany Hlas-SD Peter Pellegrini je klamár. Video s Matovičom na sociálnej sieti Instagram zverejnila novinárka z TA3 Diana Štrusová. 

Deti podľa všetkého prišli na návštevu do NR SR v tradičných krojoch, aby vystúpili pred predsedom Národnej rady SR Petrom Pellegrinim, ktorému zaželali príjemné vianočné sviatky. 

Záver ich stretnutia však narušil líder hnutia Slovensko Igor Matovič. „Deti, a potom, aby ste vedeli, tento ujo je klamár, ktorý oklamal počas zasadnutia Národnej rady...“ (ďalšie slová zle počuť – pozn. red.), povedal. Pellegrini na jeho slová nijako reagoval a s úsmevom odišiel preč.

Ľudia, ktorí boli naokolo, sa deti snažili od Matoviča odsunúť. To sa mu nepáčilo a žene vedľa dal jasne najavo svoj názor. „Pani, vy ste teda veľmi trápna. Takto zneužívate deti na politiku, to je naozaj hanba,“ vyhlásil Matovič. 

Domov
Zdieľať
Diskusia