Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová
13. decembra 2023, 7:28
Čas čítania 0:42

Pellegrini vlastní chatu, ktorá kedysi patrila brutálnemu mafiánovi. Takto reagoval na nečakané zistenie

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Nehnuteľnosť na Králikoch kúpil od manželského páru.

Predseda parlamentu Peter Pellegrini vlastní chatu na Králikoch, v ktorej sa kedysi ukrýval bývalý mafián Ľudovít Sátor, informuje maďarskojazyčný portál Paraméter.sk, upozornili na to Aktuality.sk.

Pellegrini kúpil chatu za 2,1 milióna slovenských korún pre svojich rodičov v roku 2008 od manželského páru, ktorý ju odkúpil od Sátorovej exmanželky. Pellegrini sa o tom dozvedel až od portálu Paraméter, ktorý ho kontaktoval.

12. decembra 2023, 6:44 Čas čítania 0:22 Vila bývalého mafiánskeho starostu z juhu Slovenska je v dražbe za gigantickú sumu. Nachádza sa v nej poľovnícka sieň aj wellness Vila bývalého mafiánskeho starostu z juhu Slovenska je v dražbe za gigantickú sumu. Nachádza sa v nej poľovnícka sieň aj wellness

„V dome niekoľko rokov bývala mladá rodina, bol zaťažený hypotékou, ktorú som napokon prevzal na seba. Ďalších predchádzajúcich majiteľov sme nepreverovali, to sa napokon spoza počítača nedá ani dnes, nieto v roku 2008. Som prekvapený z toho, čo mi hovoríte, Slovensko je zjavne naozaj malé. Dúfam však, že napriek tomu bude môcť tento dom slúžiť na to, na čo som pred osemnástimi rokmi kupoval – na pokojný život mojich rodičov v dôchodkovom veku,“ povedal predseda parlamentu. 

Sátor, ktorému sa pripisuje smrť najmenej 50 ľudí, sa k chate dostal na prelome tisícročí. Napriek tomu, že naňho polícia v roku 1999 vydala zatykač, chatu si užíval a skrýval sa v nej. O brutálnom mafiánovi si môžeš prečítať viac v tomto článku.   

Pellegriniho nehnuteľnosť.
Pellegriniho nehnuteľnosť. Zdroj: Paraméter.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia