Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Eva Thonhauserová
14. decembra 2023, 13:20
Čas čítania 0:25

VIDEO: Mladíkovi nevyšla hra na schovávačku s políciou. Zlodej sa vlámal do bratislavskej reštaurácie a hneď spustil alarm

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Mladý muž bol už aj v minulosti odsúdený za rovnaký zločin.

Polícia na svojom facebookovom profile informuje o mladom zlodejovi z Bratislavy, ktorý sa 13. decembra neúspešne pokúsil vykradnúť reštauráciu na Jiráskovej ulici v Petržalke. 

Ide o 21-ročného muža, ktorý sa už pred 2 rokmi dopustil rovnakého zločinu a bol zaň okresným súdom odsúdený. Tentoraz podľa policajných informácií rozbil muž strešné okno priestorov reštaurácie a vkradol sa dnu, čím spustil alarm. Páchateľ sa pred policajnou hliadkou schovával v priestoroch kuchyne medzi stolmi na prípravu jedla. 

Policajná hliadka muža rýchlo našla a uviedla, že spôsobil škodu vo výške 800 eur. Za svoj čin je obvinený z trestného činu krádeže a poškodzovania cudzej veci. 

 Celé video zachytávajúce incident nájdeš tu.

Zlodej schovávajúci sa v priestoroch kuchyne.
Zlodej schovávajúci sa v priestoroch kuchyne. Zdroj: Polícia (Facebook)
Domov
Zdieľať
Diskusia