Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Samuel Valent
16. decembra 2023, 14:29
Čas čítania 0:34

ZSSK láka na vynovené menu v reštauračných vozňoch. Odhalili nové pokrmy aj cenník

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

ZSSK ponúka inovovanú stravovaciu službu v diaľkových vlakoch s reštauračným vozňom, najmä na linkách Bratislava – Košice a Viedeň/Bratislava – Košice.

Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) a jej partner Wagon Slovakia Košice (WGS) zaviedli v reštauračných vozňoch svojich vlakov nové menu. Pre cestujúcich pripravili hojnú ponuku tradičných slovenských jedál, ale aj medzinárodných pochúťok, informuje ZSSK na svojom webe.

13. augusta 2021, 14:30 Čas čítania 6:23 Vo vlaku ti urobia poctivý burger, ale aj hotdog väčší ako tanier. Ochutnali sme streetfood v jedálenskom vozni Vo vlaku ti urobia poctivý burger, ale aj hotdog väčší ako tanier. Ochutnali sme streetfood v jedálenskom vozni

Bohaté menu

V novom menu sa nachádzajú tradičné slovenské jedlá, ako kapustnica, segedínsky guláš či bryndzové a špenátové halušky. Miesto v novej ponuke jedál majú aj medzinárodné pokrmy, ako hamburger a grécky šalát.

ZSSK v spolupráci s WGS pre cestujúcich pripravili aj špeciálnu raňajkovú ponuku. Cestujúci si môžu vychutnať rôzne sladké pokrmy, ako je napríklad štrúdľa. Celé menu si môžeš pozrieť tu.

Reštauračné vozne sú medzi cestujúcimi veľmi obľúbené. Za tento rok sa v nich predalo vyše 13 000 porcií raňajok a vyše 43 600 porcií hlavných jedál. 

ZSSK ponúka túto inovovanú stravovaciu službu v diaľkových vlakoch s reštauračným vozňom, najmä na linkách Bratislava – Košice a Viedeň/Bratislava – Košice.

Vlak, bar vo vlaku
Zdroj: ZSSK
Domov
Zdieľať
Diskusia