Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
TASR
17. decembra 2023, 11:13
Čas čítania 0:50

Nové informácie v prípade bratislavského taxikára, ktorý chcel znásilniť zákazníčku. Polícia pátra po ďalších možných obetiach

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Vyšetrovateľ žiada pre obvineného väzbu.

Policajný vyšetrovateľ obvinil 24-ročného taxikára z Uzbekistanu zo zločinu sexuálneho násilia spáchaného v štádiu pokusu. Incident sa stal v Bratislave v noci na piatok (15. december). Vyšetrovateľ žiada pre obvineného väzbu. 


Obvinený sa údajne dopustil spáchania protiprávneho konania voči žene počas jazdy vo vozidle taxislužby. „Policajti muža obmedzili na osobnej slobode v krátkom čase od spáchania skutku a po vykonaní potrebných úkonov ho umiestnili v cele policajného zaistenia,“ dodal Michal Szeiff, bratislavský krajský policajný hovorca.


Polícia sa v tejto súvislosti obracia so žiadosťou o pomoc aj na verejnosť. „V prípade, ak sa ženy stali v období posledných troch týždňov v nočných hodinách na území Bratislavy obeťou násilného správania vodiča taxislužby vo vozidle Toyota bielej farby, žiadame ich, aby sa prihlásili prostredníctvom bezplatného čísla polície 158,“ priblížil hovorca. Ozvať sa môžu aj formou súkromnej správy na sociálnej sieti.

Psychologickú a ďalšiu pomoc poskytuje:
– Bezplatná 24-hodinová linka dôvery Nezábudka: 0800 800 566
– Online poradňa Ligy za duševné zdravie
– Online poradňa pre mladých IPčko
– Národná bezplatná nonstop linka pre ženy zažívajúce násilie a pre ľudí, ktorí im chcú pomôcť: 0800 212 212
– Nonstop krízová linka Aliancie žien Slovenska: 0903 519 550, Adresár Koordinačno-metodického centra obsahuje kontakty pre každý kraj
– V prípade ohrozenia volaj 158 alebo 112, na číslo 112 môžeš poslať aj sms správu.
Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: Unsplash/Lexi Anderson
Domov
Zdieľať
Diskusia