Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Aneta Gospičová
21. decembra 2023, 11:41
Čas čítania 0:26

Neznáma osoba v Sabinove vykúpila celý vianočný stánok plný výrobkov od detí. Jej dôvody boli mimoriadne ušľachtilé

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Neznámy kupec si zo zakúpenej keramiky nenechal ani jednu. Podmienkou jeho nákupu bolo, aby deti urobili radosť iným ľuďom.

Na vianočných trhoch v Sabinove kúpila neznáma osoba všetku keramiku, ktorú vytvorili deti zo základnej umeleckej školy. Neznámy kupec si zo zakúpenej keramiky nenechal ani jednu. Deti z umeleckej školy poprosil, aby sa s predmetmi podelili, informuje o tom RTVS.

21. decembra 2023, 8:13 Čas čítania 0:40 Veľká slovenská firma začne s hromadným prepúšťaním. O prácu príde až 300 zamestnancov Veľká slovenská firma začne s hromadným prepúšťaním. O prácu príde až 300 zamestnancov

„Podmienka bola, že dnešný deň máme robiť radosť ľuďom. Máme ich rozdávať s láskou v srdci, aby detičky cítili radosť z obdarovania ďalších ľudí, lebo o tom je to,“ informuje Eva Motýľová, učiteľka ZUŠ Sabinov. Študenti z umeleckej školy tvorili keramické svietniky, anjelov, stromčeky a srdiečka.

„Je to pre mňa také neskutočné niečo, oheň v srdci, ktorý my rozdávame ďalej prostredníctvom toho pána, ktorý nám také veľké gesto urobil,“ uviedla Motýľová.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: REFRESHER/Dávid Marcin
Domov
Zdieľať
Diskusia