Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
22. decembra 2023, 20:36
Čas čítania 0:34

VIDEO: Hlavná cesta sa skončila bez akéhokoľvek značenia. Lokálna kuriozita z obce pri Bratislave baví Slovákov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Vodič na túto nebezpečnú situáciu upozornil videom.

V obci Nová Dedinka pri Bratislave zmenili organizáciu hlavnej cesty a pridali k nej ostrovček. Počas toho však niekto urobil zásadnú chybu, ktorá spôsobila, že hlavná cesta v smere z Tomášova do Veľkého Bielu sa skončila bez akéhokoľvek značenia. 

Jeden vodič sa rozhodol na túto kurióznu a nebezpečnú situáciu upozorniť a natočil video. „Teraz vám natočím video – dopravné značenie v 21. storočí v Novej Dedinke po výstavbe ostrovčeka,“ povie vodič vo videu. Na záberoch môžeme vidieť, že vodič išiel podľa značenia a na „konci“ cesty musel jednoducho vozidlo zastaviť. 

Portál Topky.sk informoval, že medzičasom už na mieste pribudli okrem dopravných značiek aj vodorovné značenia v podobe oranžových čiar. 

@gaboj_91#driver#drivescene#jazda#vodic#vodič#vodičak#cesta#újút#nova#nová#novákrizovatka#znacenie#značenie#pohoda#funny#funnyvideos#funnyvideo#vtipne#vtipnevideo#vtipnevidea#f#fy#fyp#foryou#foryoupage#fypシ#2023#gabtechtv#gabtech#gaboj @v1kt0r @Patricia XYZ ♬ original sound - GaboJ
Domov
Zdieľať
Diskusia