Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
28. decembra 2023, 16:31
Čas čítania 0:32

Advokát deň pred masovou vraždou vyzval ľudí na ostražitosť. Dvojnásobná vražda v Klánovickom lese bola podľa neho len nácvikom

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Advokát Tomáš Gawron na webe pripomenul prípad takzvaného „lesného vraha“.

Advokát Tomáš Gawron publikoval deň pred masovým útokom v Prahe článok na svojom webe, kde vyzval ľudí na ostražitosť. Dvojnásobná vražda v Klánovickom lese mu totižto pripomenula lesného vraha, ktorý mal podobné plány ako strelec v Prahe, informuje o tom tn.cz.

„Klánovický vrah behá na slobode. V tejto súvislosti je namieste pripomenúť prípad takzvaného ,lesného vraha‘, bývalého policajta, ktorý v roku 2005 náhodne v lesoch zavraždil tri osoby. Údajne pritom išlo o nácvik pred spáchaním masovej vraždy,“ pridal na web Zbrojnice.com advokát Gawron. Masovú vraždu vraj plánoval bývalý policajt v pražskom metre. 

Vo štvrtok 21. decembra zabil 24-ročný študent filozofickej fakulty v obci Hostouň svojho otca. Následne sa vydal na filozofickú fakultu v Prahe, kde zavraždil 14 ľudí a potom spáchal samovraždu. Strelec z Prahy má na svedomí aj túto dvojnásobnú vraždu v Klánovickom lese. 

Policajti kráčajú pred budovou Filozofickej fakulty Univerzity Karlovej.
Policajti kráčajú pred budovou Filozofickej fakulty Univerzity Karlovej. Zdroj: AP Photo/Denes Erdos
Domov
Zdieľať
Diskusia