Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová
31. decembra 2023, 17:20
Čas čítania 0:27

Požiadal ho, aby upratal po svojom psovi. Upozornenie muža rozhnevalo, zaútočil nožom

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Po mužovi aktuálne pátra polícia.

Londýnska polícia pátra po neznámom páchateľovi, ktorý pobodal okoloidúceho v centre mesta. Incident sa odohral po tom, čo muž upozornil páchateľa, ktorý venčil psa, aby po sebe upratal neporiadok, píše Daily Mail.

Polícia informovala verejnosť, že muž nie je v ohrození života. Zároveň žiada verejnosť o pomoc pri identifikácii páchateľa. „Radi by sme sa porozprávali s každým, kto muža pozná alebo má ďalšie informácie o útoku nožom, ktorý sa odohral Londýne v sobotu 16. decembra. Ak tohto muža uvidíte, nepribližujte sa k nemu, ale kontaktujte políciu,“ upresnili policajti.

Polícia sa zároveň snaží ubezpečiť verejnosť, že sa nemusí obávať. „Chceme ubezpečiť obyvateľov mesta a tých, ktorí prichádzajú do mesta pracovať a socializovať sa, že prebieha dôkladné vyšetrovanie,“ dodali. 

londýn
Zdroj: City of London Police
Domov
Zdieľať
Diskusia