Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
2. januára 2024, 19:40
Čas čítania 0:56

Lipšic odpovedá na obvinenia Zoroslava Kollára: chce sa brániť, zverejnil aj dôkazy, účtenky a výsledky toxikologickej analýzy

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Zoroslav Kollár vo svojich vyjadreniach zašiel aj do Lipšicovho súkromia a obvinil ho z domáceho násilia.

Špeciálny prokurátor Daniel Lipšic sa bude žalobou brániť proti vyjadreniam odsúdeného advokáta a právoplatne odsúdeného podnikateľa Zoroslava Kollára. Lipšic na Facebooku uverejnil rozsiahly status, v ktorom reagoval na viaceré obvinenia a priložil listinné dôkazy.

Kollár sa v obvineniach vrátil k nehode, pri ktorej prišiel o život 72-ročný dôchodca. Lipšica obvinil z toho, že bol v čase pred tragickou nehodou na záhadnom stretnutí a nie na nákupe šanónov. Ďalej tvrdí, že za neho dychovú skúšku vykonal niekto iný. Vo svojich vyjadreniach kontroverzný podnikateľ zašiel aj do Lipšicovho súkromia. 

Dôkazy, ktoré vylučujú Kollárove tvrdenia

Lipšic k statusu na sociálnej sieti priložil účtenku z nákupu šanónov v nákupnom centre Polus, výsledky toxikologickej analýzy a aj návrh Krajskej prokuratúry Bratislava, ktorými vyvracia Kollárove obvinenia.

„K mojej tragickej nehode som sa už vyjadril opakovane. Budem si vinu za túto nehodu niesť celý život. Ale prvýkrát sa chcem ohradiť voči opakovanému tvrdeniu, že ako minister spravodlivosti som pri rovnakých nehodách požadoval uloženie nepodmienečného trestu odňatia slobody. Nie je to pravda. Uloženie nepodmienečného trestu odňatia slobody som požadoval len v tých prípadoch, keď vykonané dokazovanie prišlo k záveru, že vodič motorového vozidla niesol výlučnú vinu na dopravnej nehode,“ napísal Lipšic.

7. apríla 2024, 6:22 Čas čítania 10:56 PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal

Lipšicovi po obvineniach z domáceho násilia došla trpezlivosť a rozhodol sa podať žalobu. „Obvinenia zo znásilnenia, nútenia na interrupciu, bitia mojej manželky, inštalácie odposluchu v neznámej krabičke (a jeho následného tajomného odinštalovania) považujem za tak absurdné, že sa proti nim budem brániť,“ napísal.

Domov
Zdieľať
Diskusia