Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
5. januára 2024 o 8:32
Čas čítania 0:43

Peter z Bratislavy si užil pivničnú masáž a následne masérku okradol. Naháňačku na ulici ukončili až policajti

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Voči 38-ročnému Petrovi Ď. z Bratislavy začal poverený príslušník trestné stíhanie vo veci trestného činu krádeže.

Peter Ď. z Bratislavy ukradol masérke po masáži peňaženku a dal sa na útek. Incident sa stal na Bajkalskej ulici v Bratislave, kde páchateľ využil chvíľkovú nepozornosť ženy a pokúsil sa o prefíkaný zločin. Žena stihla oznámiť krádež známemu vo vedľajšej miestnosti, ktorý sa za mužom rozbehol.

„Hliadka policajtov pohotovostnej motorizovanej jednotky sa bezodkladne vydala na miesto, pričom pri prepátravaní okolia spozorovali, ako na Klincovej ulici naháňa jedna osoba druhú. Policajti oboch mužov zastavili, pričom jeden z mužov bol samotný oznamovateľ, ktorý volal na linku 158,“ uvádza polícia. 

Hliadka obmedzila páchateľa na osobnej slobode a eskortovala ho na policajné oddelenie. „Na mieste bolo zistené, že jeden z mužov si mal prostredníctvom internetovej stránky dohodnúť masáž v pivničných priestoroch jedného z obytných domov. Po jej úspešnom vykonaní využil chvíľkovú nepozornosť masérky a odcudzil jej dámsku peňaženku s obsahom osobných dokladov a finančnej hotovosti vo výške 400 eur,“ informuje polícia. 

19. júla 2024 o 16:30 Čas čítania 9:56 Historický klenot Slovenska Banskú Štiavnicu roky trápia čierne stavby. Úradníkov je málo a pamiatky sú v ohrození Historický klenot Slovenska Banskú Štiavnicu roky trápia čierne stavby. Úradníkov je málo a pamiatky sú v ohrození

Páchateľ odovzdal ukradnuté peniaze policajtom, ktorí neskôr našli v kríkoch peňaženku, ktorú odcudzil. V súvislosti s prípadom začal poverený príslušník trestné stíhanie vo veci trestného činu krádeže a vzniesol obvinenie voči 38-ročnému Petrovi Ď. z Bratislavy. 

Domov
Zdieľať
Diskusia