Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
5. januára 2024, 13:23
Čas čítania 0:24

AKTUÁLNE: Polícia zadržala podozrivého v prípade brutálnej vraždy v Ružinove

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia poskytla nové informácie o vyšetrovaní tohto úmrtia.

Policajti zadržali v piatok popoludní osobu podozrivú z vraždy, ku ktorej malo prísť v byte v druhom bratislavskom okrese. S osobou sú v súčasnosti vykonávané potrebné procesné úkony. Vyplýva to zo stanoviska, ktoré poskytol hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

„Policajti bratislavskej krajskej kriminálky intenzívne vyšetrujú závažný trestný čin, ku ktorému došlo v jednom z bytov v druhom bratislavskom okrese. V tejto súvislosti začal vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave trestné stíhanie vo veci trestného činu vraždy,“ priblížil hovorca.

Policajti vo štvrtok informovali o náleze tela ženy bez známok života v jednom z bytov v druhom bratislavskom okrese.

5. januára 2024, 10:24 Čas čítania 0:37 Orgány vo vedre, srdce vedľa tela. Polícia pátra po partnerovi zavraždenej ženy z Ružinova Orgány vo vedre, srdce vedľa tela. Polícia pátra po partnerovi zavraždenej ženy z Ružinova
Domov
Zdieľať
Diskusia