Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Samuel Valent
5. januára 2024 o 14:03
Čas čítania 0:34

AKTUÁLNE: V Bratislave našli ďalšie dve mŕtve telá. Susedia cítili z bytu zápach

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia našla v byte troch spolubývajúcich.

Polícia našla v bratislavskom byte dve mŕtve telá mužov, informuje portál noviny.sk. Stalo sa tak len krátko potom, ako policajti objavili mŕtve telo ženy v Ružinove.

Nový prípad sa však týka mestskej časti Nové Mesto. K incidentu prišlo konkrétne na Ovručskej ulici. Dvere od bytu otvorili hasiči, v ktorom našli dvoch mŕtvych mužov a jednu zranenú ženu. Tú následne previezli do nemocnice. Políciu zavolali susedia, pretože z bytu cítili zápach.

„Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby prijalo hlásenie od Policajného zboru o náleze troch osôb s poruchou vedomia po otvorení bytu. Na mieste zasahovala posádka záchrannej zdravotnej služby so súčinnosťou s hasičskou záchrannou službou. Lekár na mieste konštatoval úmrtie u dvoch osôb mužského pohlavia neznámej totožnosti. Záchranári previezli do nemocnice tretiu osobu ženského pohlavia s poranením končatín,“ uviedol Martin Balko, hovorca operačného strediska ZZS.

Prípadom sa zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave I.

Domov
Zdieľať
Diskusia