Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Aneta Gospičová
8. januára 2024, 10:54
Čas čítania 0:50

PREHĽAD: Tieto slovenské banky ponúkajú bezplatné vedenie účtu. Ušetriť môžeš aj desiatky eur

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Za vedenie účtu si niektoré banky na Slovensku neúčtujú žiadny poplatok.

Banky na Slovensku predstavili nový cenník, ktorý vstúpil do platnosti od 1. januára. Viaceré z nich ponúkajú vedenie bankového účtu zadarmo, za ktorý si klienti nemusia platiť.

Slovenská sporiteľňa ponúka pre klientov SPACE účet pre mladých na 12 mesiacov úplne zadarmo. Ten si klienti vytvoria prostredníctvom aplikácie George. Banka VÚB má v ponuke účty zadarmo pre ľudí vo veku od 15 do 30 rokov. Pokiaľ si ho klienti vybavia online, tak ho majú na 12 mesiacov zadarmo. K účtu dostanú aj bonus vo výške 60 €.

Tatra banka ponúka bezplatný účet na dva roky bez poplatku, pokiaľ si ho klienti vybavia prostredníctvom aplikácie alebo na webe. Po dvoch rokoch budú môcť klienti využívať účet za 7 €.

Banka ČSOB má v ponuke účet bez poplatku na neobmedzený čas. „Za Smart účet od ČSOB skutočne nebudete platiť žiadne mesačné poplatky a jeho vedenie nebude spoplatnené ani v budúcnosti,“ uvádzajú na webe. 

Prima banka uvádza, že účet je bez poplatkov, pokiaľ je priemerný denný kreditný zostatok klienta vo výške minimálne 15 000 €. MBank má v ponuke mKonto, ktoré je bezplatné len v prípade, že klient zrealizuje bezhotovostné platby v hodnote 70 €.

Účet zadarmo ponúka aj Fio banka, ktorú využíva viac ako milión česko-slovenských klientov. Zavedenie bezplatného účtu je bez akýchkoľvek podmienok. 

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: Fio banka
Domov
Zdieľať
Diskusia