Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Aneta Gospičová
9. januára 2024, 18:37
Čas čítania 0:26

Robert Fico si kúpil luxusný byt za veľmi výhodnú cenu. Podľa odborníka má nehnuteľnosť oveľa vyššiu hodnotu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Premiér Robert Fico si koncom roka kúpil byt v novostavbe Sokolská Residence, ktorá sa nachádza na Sokolskej ulici v Bratislave.

Robert Fico si od politika Dušana Muňka (SMER – sociálna demokracia) kúpil luxusný byt, ktorý si v minulosti prenajímal. Luxusnú nehnuteľnosť, ktorá sa nachádza na Sokolskej ulici, mu poslanec podľa kúpnej zmluvy odpredal za 509-tisíc eur, informoval denník SME.

Prezident Národnej asociácie realitných kancelárií Ján Palenčár však hodnotu bytu pre SME odhadol na 750-tisíc eur a Hospodárske noviny dokonca píšu o sume do jedného milióna eur. Muňko byt pred približne piatimi rokmi kúpil za asi 600-tisíc eur.

9. januára 2024, 16:16 Čas čítania 0:55 Byty za menej ako 1 000 eur? V tomto slovenskom meste si ich môžeš kúpiť Byty za menej ako 1 000 eur? V tomto slovenskom meste si ich môžeš kúpiť

Byt v novostavbe Sokolská Residence s rozlohou takmer 130 metrov štvorcových metrov leží v lokalite pod bratislavskou Kalváriou. Disponuje obrovskou terasou na najvyššom podlaží, parkovacím miestom v podzemnej garáži a výhľadom na panorámu mesta.

Sokolská Residence, Ficov nový byt
Zdroj: sokolska.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia