Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Samuel Valent TASR
11. januára 2024 o 15:35
Čas čítania 0:34

FOTO: Kamión zdemoloval zastávku na strednom Slovensku, v čase nárazu čakala na autobus žena. Od smrti ju delili centimetre

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

K nehode došlo na Lučeneckej ceste vo Zvolene.

Vo Zvolene narazil kamión do zastávky autobusu. V čase nehody sa na zastávke nachádzala jedna žena, informuje polícia na svojom Facebooku.

K nehode došlo na Lučeneckej ceste vo Zvolene. Podľa informácií od polície sa na zastávke nachádzala jedna žena. Kamión jej prešiel po nohách. S ľahkými zraneniami ju previezli do nemocnice.

Podľa doterajších zistení polície mal vodič nákladného vozidla z doposiaľ presne neznámych príčin zísť mimo cestu v smere svojej jazdy. „Pri tom, ako vozidlo schádzalo mimo jazdný pruh, prešiel jeho vodič aj cez tam sa nachádzajúcu autobusovú zastávku, na ktorej v tom čase sedela žena, ktorú vozidlom zranil. Jej zranenia podľa predbežných informácií našťastie nie sú vážne, no vyžiadali si jej prevoz do nemocnice,“ priblížila polícia. Vodiča vozidla pri nehode vymrštilo z kabíny, nákladné auto zostalo prevrátené v priekope.

Polícia oznámila, že vodičovi kamiónu nenamerali alkohol v krvi. Dopravná nehoda je aktuálne v štádiu objasňovania.

Domov
Zdieľať
Diskusia