Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
15. januára 2024 o 12:03
Čas čítania 0:22

Známe potraviny sa spájajú s našimi susedmi. V limitovanej edícii ponúkajú nostalgické potraviny, ktoré sme jedávali od detstva

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Zákazníci sa môžu tešiť na mnohé špeciálne edície.

Potravinový reťazec Coop Jednota spája v kampani Slovensko a Česko a prichádza s limitovanou kolekciou potravín. Reťazec ponúka niekoľko tradičných produktov v novom dizajne, informujú o kampani na webe

„To najlepšie zo slovenských a z českých chutí objavíte v predajniach Coop Jednota Supermarket a Coop Jednota Tempo. Výrobky, ktoré sú pýchou jedného i druhého národa, spoznáte podľa neprehliadnuteľných obalov,“ píše reťazec na Facebooku.

Zákazníci si budú môcť v limitovanej kolekcii kúpiť banániky v čokoláde, mačacie jazýčky, parenicu, chrumky alebo kakao. „Táto limitovaná edícia je dostupná len do vyčerpania zásob, preto neváhajte, objavujte a ochutnávajte,“ dodáva spoločnosť.

Domov
Zdieľať
Diskusia