Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
15. januára 2024, 19:02
Čas čítania 0:30

12 hodín bez jedla, vody a zrejme aj WC. Pacientka z Banskej Bystrice ďakuje zdravotnej sestre, ktorá bola celý čas pri nej

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Svoju vďaku prejavila aj doktorke a celému personálu.

Čerstvá mama Ľubica prejavila obrovskú vďaku jednej zo sestričiek, ktorá mala 12-hodinovú službu, počas ktorej podľa jej slov nejedla ani nepila. Príspevok rodičky zdieľala na svojom Facebooku Fakultná nemocnica s poliklinikou F. D. Roosevelta v Banskej Bystrici.

16. januára 2024, 9:27 Čas čítania 0:41 Na Slovensko dorazilo nové infekčné ochorenie. Na jeho liečenie sú potrebné špeciálne antibiotiká Na Slovensko dorazilo nové infekčné ochorenie. Na jeho liečenie sú potrebné špeciálne antibiotiká

„Pôrod bol pre mňa síce ťažší, ale chcem vyjadriť neskutočne obrovskú vďaku pani Vlaste Černákovej, ktorá bola počas pôrodu nonstop pri mne. Celú svoju 12-hodinovú službu sa odo mňa nepohla. A ostala aj po službe, aby mi pomohla. Nejedla, nepila a neviem, či vôbec bola na WC. Vďaka nej som sa naozaj držala,“ uviedla rodička. 

V statuse sa pani Ľubica poďakovala aj doktorke a personálu, vďaka ktorým priviedla svojho syna na svet. Ďalej uviedla, že si ľudia majú vážiť tých, „ktorí sú narodení pre svoju prácu a naozaj ju aj tak vykonávajú“.

Späť
Zdieľať
Diskusia