Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Samuel Valent TASR
16. januára 2024 o 8:44
Čas čítania 0:26

AKTUÁLNE: Na strednom Slovensku došlo k vážnej nehode. Auto na priechode pre chodcov zrazilo dve deti

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

K nehode došlo v Žiari nad Hronom.

Na Ulici M. Chrásteka v Žiari nad Hronom zrazilo v utorok ráno auto na priechode pre chodcov 7-ročné a 13-ročné dievčatá. O incidente informovalo operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Banskej Bystrici.

K nehode došlo v utorok v ranných hodinách. Dievčatá sa podľa informácií, ktoré polícia zverejnila na Facebooku, prechádzali po ulici M. Chrásteka v Žiari nad Hronom. Keď prechádzali cez priechod pre chodcov, zrazilo ich osobné auto. „Vodič osobného auta nestihol dobrzdiť a prednou časťou auta do nich narazil,“ objasnila polícia.

Dievčatá neskôr previezli do nemocnice. Podľa predbežného vyjadrenia lekárov utrpeli zranenia, liečiť by sa mali najviac 10 dní. Alkohol v krvi vodičovi nezistili. Polícia nehodu aktuálne vyšetruje.

Domov
Zdieľať
Diskusia