Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Samuel Valent
16. januára 2024 o 15:13
Čas čítania 0:46

V Bratislave hľadajú revízorov v MHD. Ak rozdáš veľa pokút, môžeš si zarobiť aj 2 000 €

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Náplňou práce revízora je hlavne kontrolovať dodržiavanie pravidiel prepravného podniku.

Dopravný podnik Bratislava hľadá nových zamestnancov na pozíciu revízor v MHD. Na webovej stránke Profesia.sk ponúkajú plat v rozmedzí 1 089 až 2 000 eur v hrubom. Garantovaná zložka mzdy je podľa portálu 789 €, zvyšok platu predstavuje variabilná zložka, ktorá sa vypočítava z uhradených pokút a zo zakúpených električeniek.

Náplňou práce je predovšetkým kontrola dodržiavania pravidiel prepravného podniku. V prípade nerešpektovania pravidla má revízor povinnosť udeliť pokutu voči osobe, ktorá ho porušila. Zamestnanec overuje aj funkčnosť zariadení na označovanie lístkov. Revízor pracuje na predbednú a poobednú zmenu.

Podmienkou je odolnosť

Dopravný podnik vyžaduje, aby mali budúci revízori príjemné vystupovanie, vedeli asertívne komunikovať a boli rozvážni pri náročnejších konfliktných situáciách, ktorých je v tejto práci požehnane.

Dôležité je byť odolný voči stresu a vedieť zvládať svoje emócie. Záujemcovia zároveň musia mať prirodzenú autoritu a rešpekt. Podmienkou prijatia je aj schopnosť dohovoriť sa v anglickom alebo nemeckom jazyku na úrovni A2.

23. júla 2024 o 9:30 Čas čítania 6:21 Reportáž z Miletičky: predavač nadával na liberálov, príbeh bývalého muža bez domova ma dojal (Reportáž) Reportáž z Miletičky: predavač nadával na liberálov, príbeh bývalého muža bez domova ma dojal (Reportáž)

Benefit, ktorý záujemcom bratislavský dopravný podnik ponúka, je napríklad 90 % zľava na ročný predplatný lístok na MHD, ktorý môžu využiť aj rodinní príslušníci. Zamestnancom dávajú možnosť zaobstarať si aj Multisport kartu. Dostupné sú aj zľavy a výhody u vybraných dodávateľov na produkty a služby.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: TASR/Jaroslav Novák
Domov
Zdieľať
Diskusia